Zbog komplikacija, reality zvijezda ponovo u bolnici: Infekcija joj ugrozila zdravlje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwWljTXh87r/

Reality zvijezda Katie Price ponovo se našla na hirurškom stolu i to zbog operacije grudi. Ovo je druga intervencija kojoj je Price podvrgnuta u vrlo kratkom roku, a sve zbog toga što je tokom prethodne intervencije došlo do infekcije zbog koje je hitno prevezena u bolnicu. Ona je otputovala u Belgiju kod jednog od najpoznatijih estetskih hirurga koji već nekoliko godina pruža usluge najvećim imenima iz svijeta showbizza među kojima se svojevremeno našla i Victoria Beckham.

-Katie je otišla da uradi korektivnu operaciju na jednoj dojci, jer je dobila infekciju nakon posljednjeg poduhvata na grudima. Ima gadne ožiljke i stvorila joj se i rupa- tvrdi dobro obavješten izvor za britansku štampu.

https://www.instagram.com/p/Bv49Sa4hUAe/

Tokom nekoliko prethodnih godina, Katie je imala preko 10 hirurških zahvata, među kojima su prednjačile operacije zatezanja kože lica i vrata, podizanja zadnjice, kao i korekcije obima struka. Iako je prethodno hvalila hirurge u jednom turskom gradu, da važe za najbolje, ona je nedavno oštro kritikola njihov rad i upozorila djevojke iz Engleske da ne idu u Tursku samo zbog činjenice da su estetskih zahvati u ovoj zemlji skoro tri puta jeftiniji nego na ostrvu.

https://www.instagram.com/p/BumIE2bhUHQ/

https://www.instagram.com/p/BttmC0nBGSn/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti