Zar nisu predivne: J Lo zapjevala sa kćerkom Emmom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/ByRdlMogWmR/

Spektakularan nastup sinoć je u Los Angelesu održala latino diva Jennifer Lopez. Na desetine plesača, hiljade prisutnih i energija kakva se rijetko gdje može vidjeti, samo su djelić koji opisuje atmosferu na koncertu koji je mnoge ostavio bez daha. Energična i temperamentna J Lo, dokazala je još jednom da joj godine nisu nikakva prepreka, te je na sceni uz ritmove svojih najveći hitova pjesala od prvog do poslednjeg minuta nastupa.

Ono što publika sigurno nije mogla očekivati jeste specijalni gost koji se u jednom trenutku pojavio na sceni. Navikli smo od Jennifer da svoje fanove iznenadi kada na binu izvede nekog od svojih kolega, ali ovoga puta, pored J Lo pojavila se njena kćerka Emme koja je mami pomogla otpjevati njen veliki hit “Limitless”.

-Ne mogu izdržati- kratko je napisala J Lo pored videa koji je objavila na svom Instagramu, a na kojem se vidi kako vidno uzbuđena pjeva sa svojom kćerkom.

Da je sve izgledalo besprijekorno, Jennifer i Emme, pokazali su sjajnim izborom odjevnih kombinacija. Baš kao i njena mama, Emme je nosila prelijepu raskošnu rozu haljinu u kojoj je izgledala prekrasno.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti