Koju ulogu je imala Lady Gaga u raskidu Bradleya Coopera i Irine Shayk?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram @sylviazuk

Prošlu sedmicu obilježio je raskid popularne manekenke Irine Shayk i holivudskog zavodnika Bradleya Coopera. Kako su prenijeli neimenovani izvori njih dvoje su već mjesecima imali problem u svom odnosu, a vrhunac je bio kada je Irina spakirala kofere i izašla iz njihovog zajedničkog stana. U grupi mnogih medija koji su prenijeli ovu vijest našao se i jedan koji iznio vlastiti izvještaj o tome šta se dogodilo između njih. Us Weekly je dao do znanja kako Lady Gaga nije igrala nikakvu ulogu u njihovom lošem odnosu.

https://www.instagram.com/p/Bx_gMniphbH/

Jedan izvor, ponovo neimenovani, ispričao je kako svađa između para nema nikakve veze s Gagom, drugi je dodao da se ništa romantično nije desilo između Gage i Bradleya nego da su samo glumili ljubavni par u filmu A Star Is Born. Njih dvoje su počeli povezivati s aferama nakon filma a naročito poslije duetskog nastupa koji su imali za vrijeme dodjele Oscara, koji je bio ispunjen hemijom.

View this post on Instagram

This song has sunk into my heart. Performed by Lady Gaga, @ladygaga Bradley Cooper. Lady Gaga's real name – Stephanie Joann Angelina Germanotta was born on March 28, 1986, New York) – American singer, songwriter, producer, philanthropist, designer and actress. Oscar winner for the best song in the movie “Star was born”; Oscar nominee in the Best Female Role category I like her (Lady GaGa) All rights reserved @sonyatvmusicpub @umpg @bmi @sonypictures @sonymusicglobal @peermusicmia @ladygaga @universalmusicgroup @warnermusic #ladygaga #us #usa #unitedstates #world #music #artist #singer #opera #song #amazing #picoftheday #photooftheday #videooftheday #instagood #love #happy #beautiful #communityfirst #europe #russia #cute #tbt #bestoftheday #vsco #ladygagabradleycooper #ladygaganews #shallowladygaga #maxim_edel91 #maxim_edel

A post shared by Maxim Edel (Максим Эдель) (@maxim_edel91) on

Sada se vjerovatno pitate pa koji je razlog raskida Bradleya i Irine? Očito nisu više bili sretni zajedno, ovako su to izvjestili razni mediji širom svijete u toku prošle sedmice. Izvor Us Weeklya dodao je kako su se već neko vrijeme borili s problemima, a onda su odlučili da se raziđu.

https://www.instagram.com/p/BycdJNhBeHf/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti