Oglasila se i Lady Gaga: Evo šta je rekla o raskidu Bradleyja i Irine

Piše: Redakcija

Foto: Instagram @sylviazuk

Nakon što je izašla iz njihovog zajedničkog stana s koferima u ruci sve su glasnija šuškanja da su se zvanično razišli Bradley Cooper i Irina Shayk. Mjesecima se već nagađa da je razlog pjevačica Lady Gaga, a sada pod pritiskom fanova odlučila je progovoriti na ovu temu.

View this post on Instagram

.. @falconeriofficial ❄️

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Nakon što su imali fantastičnu izvedbu pjesme Shallow za vrijeme dodjele Oscara, fanovi su vidjeli hemiju između njih i sada se pitaju zašto nisu u vezi kada su oboje zvanično slobodni, iako ni Bradley ni Itina nisu komentirali prekid.

Kada je američki voditelj Jimmy Kimmel pitao Lady Gagu o ljubavnoj situaciji između nje i Bradleyja, mudra pjevačica je izjavila kako su ljudi vidjeli ljubav, jer je to bilo ono što smo željeli da vide. Pjesma je ljubavna, jednako kao i film.

U subotu uvečer Lady Gaga je održala koncert u Las Vegasu, a trenutnu situaciju između Bradleya i Irine komentirala je: „Još jedna bitna stvar: Budite ljubazni. Budite dragi ili od**bite“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti