Novosti

Nove optužbe na Neymarov račun

Fudbaler Neymar nedavno je optužen za silovanje. Naime, manekenka Najila Trindade Mendes de Souza, je optužila, a onda je procurila snimka iz pariske sobe u kojoj se jasno bidi da ona udvara Neymara.

Iako se već tada nagađalo da se radi o zamci, objavom ovog videa, sumnje su sve veće, jer je jasno da je Najila sama postavila kameru. Na snimci se, također, vidi kako Najila fizički napada Neymara, govoreći mu da je to i zaslužio, nakon što ju je, prema njenim riječima, noć prije ostavio samu nakon što ju je napao. Ipak, Neymarovi problemi se nisu tu završili. 

View this post on Instagram

@patta_nl x @jumpman23

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Sada su procurile WhatsApp poruke Najile i njenog, sada bivšeg advokata, u kojima je 26-godišnjakinja jednog od najslavnijih fudbalera optužila i da je ovisnik o drogama.

– Nisam mislila da ću se kući vratiti živa. Željela sam ga prijaviti još u Parizu, ali sam se bojala posljedica. Bože moj, on je lud. Udario me, silovao, bio je pijan i drogiran, a to je govorio i u porukama. On je nasilan ovisnik kojeg treba uhapsiti i poslati na rehabilitaciju. U ovakvom stanju u kakvom je, opasnost je za društvo i za sebe samoga. Udario me i čak je fotografirao masnice na mojim leđima. Valjda je to napravio da može pokazati svojim prijateljima. Sljedećeg dana ja sam udarila njega jer sam željela iz sebe izbaciti bijes – napisala je u poruci. 

Pratite nas na društvenim mrežama