Novosti

Pamela Ramljak novu pjesmu posvetila majci: Proživljavala je veliku bitku s opakom bolešću

Pjesmu „Svirajte mi tamburaši“ koju je Pamela Ramljak prije nekoliko sedmica otpjevala acapella svojim fanovima na Facebooku toliko ih je oduševila da ju je odlučila predstaviti kao svoj sljedeći službeni singl.

Za ovu pjesmu sama je napisala muziku i tekst, a aranžman je radio Saša Mare Milošević.

– Pjesma je nastala prije dvije godine. Originalno sam je htjela dati nekim tamburašima, potpuno je spontano nastala dok sam vozila auto i nikako mi iz glave nije izlazila rečenica “za tebe me majka rodila”. Kad sam došla doma uz klavir sam razradila ideju, ali tad sam bila uvjerena da to ja nikad neću otpjevati nego, kao što sam rekla, neko povezan sa tim izričajem. Kad sam došla kod mame, otpjevala sam joj tu pjesmu, onako accapela, kao što sam nedavno i pratiteljima na Facebooku i Instagramu i mama je kao i oni mi tad prvi put stavila “bubu” u uho, kako mi ta pjesma leži i da bi bilo super da je snimim. Tad mi je to bilo nespojivo i nisam. Međutim, zadnjih godinu dana je za moju porodicu bilo dosta stresno, pogotovo za moju mamu koja je proživljavala veliku bitku sa opakom bolešću. I tako krhka me je još jednom podsjetila na tu pjesmu, kako bi voljela da je otpjevam solo… I ostalo je povijest – otkrila je Pamela za “Azru”.  

Dodaje da je njena mama sada dobro.

– Ovo je pjesma za nju i zauvijek će biti moja najdraža pjesma – rekla je Pamela

Za pjesmu je snimljen i video spot koji su radili Žanamari i Mario Perčić. Spot je sniman je u okolici Varaždina, a dio u Zagrebu. 

– Ovo je bio veliki projekt, bilo je tu puno ljudi, 25 statista, posebna rasvjeta, moji dragi prijatelji… Uz mene u spotu se pojavljuju i Mirna Maras i Helena Janjušević, mladi tamburaški sastav “Zlatni zvuci”, I naravno, glavnu mušku ulogu je dobio moj suprug, Mladen Salajster – govori Pamela.