Problemi između djevojke i mame: Obje su ga bodrile s tribina, ali su sjedile daleko jedna od druge

Piše: Redakcija

Djevojka Cristiana Ronalda, Georgina, oduševila je fanove nakon što je na Instagramu objavila fotografiju s Ronaldom na kojoj poziraju s peharom koji je igrač Portugala sa svojim timom osvojio pobjedivši u finalu Lige nacije. 

– Ljubav mog života. Čestitam na još jednom postignuću u karijeri. Najbolji si – napisala je manekenka ispod fotografije. 

No, fotografija koja je na društvenim mrežama izazvala još veću pažnju  svakako je ona na kojoj se vidi da su Georgina i Ronaldova majka Dolores na tribinama sjedile skroz odvojene jedna od druge. Naime, Georgini je društvo pravio osmogodišnji Cristiano Jr., dok je Dolores bila u skroz drugom kraju. 

Strani mediji su i prije pisali o tome da je Georgini pošlo za rukom ono što nije nikome prije. Naime, ona je jedina Cristianova djevojka koja mu je rodila dijete i koja je, kako pišu strani mediji, uspjela staviti sjenu na prisustvo i utjecaj njegove majke. Nagađa se da joj je to pošlo za rukom, prije svega, zbog toga što je izetno predana brigi o djeci koju s Ronaldom odgaja. 

– Budim djecu, slijede doručak i igranje s njima. Zatim volim odspavati, pa otići u teratanu ili spa, te završiti dan uz gledanje televizije s Ronaldom. Naša kuća je naše utočište, naš hram izgrađen s puno ljubavi – rekla je ona u jednom od intervjua. 

Pogledajte kako je Georgina izgledala na utakmici. 

https://www.instagram.com/p/Byg2ryYBRPc/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti