Sukob na pomolu: Justin Bieber pozvao slavnog glumca da se okušaju u ringu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxuiTcLnTWO/

Poznata teenage zvijezda Justin Bieber, odlučio je američku javnost dovesti do usijanja, a sve je počelo onoga trenutka kada je na svom Twitteru, iz do sada nepoznatih razloga, prozvao jednog od najboljih holivudskih glumaca, Toma Crusiea da se okušaju u oktagonu, popularnom ringu za UFC borce. Mlada zvijezda svoju ideju podijelio je sa fanovima na Twitteru nakon čega su se gotovo sve društvene mređe usijale, u iščekivanju odgovora poznatog glumca.

Mnogi ni sada ne mogu pretpostaviti koji je razlog Bieberovog pokušaja da se nađe u popularnom “kavezu” kako bi se u borbi okušao sa Criuseom, a bez obzira na sve, mnoge kladionice veća sada su postavile kvote u kojima blagu prednost daju Bieberu, posebno zbog njegove forme, ali i godina.

-Želim izazvati Toma Cruisea da se borimo u oktagonu. Tome, ako ne prihvatiš izazov, znači da se plašiš i nikada nećeš moći preživjeti taj trenutak. Ko je spreman na borbu?- napisao je Bieber na svom Twitteru.

Publika s velikim nestrpljenjem očekuje odgovor glumca, a do tada, Bieberu ostaje da se nada Tomovom odgovori, ali i da se dobro pripremi za moguću borbu, jer, mora se priznati, Cruise i te kako ima iskustva kada su borilačke vještine u pitanju.

https://www.instagram.com/p/ByiRVMzFZbj/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti