Nikolina Pišek odbrusila fanovima: Šta vam se ne sviđa? Ovo sam prava ja!

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwKN1EsBcw4/

Da i poznati ponekad izbube živce i ne mogu ostati imuni na komentare svojih obožavalaca, potvrdila je prelijepa voditeljica Nikolina Pišek koja je nedavno imala žustru raspravu sa nekoliko fanova. Objavivši fotografiju na svom Instagramu, a koja je snimljena na jednom setu, Pišek je zaprimila na desetine komplimenata, ali i nekoliko komentara koji joj se očigleno, nisu nimalo svidjeli.

Naime, nekoliko fanova, dalo je komentar na njenu fotografiju ističući kako njen izgled više nije prirodan i da je svemu “kumovalo” nekoliko estetskih operacija, kojima se navodno Nikolina podvrgla. Drugi su pak napisali, kako je Pišek previše okupirana svojim izgledom zbog čega koristi previše šminke i više ne “liči na sebe”, što je bio okidač da voditeljica s nekim od njih, uđe u direktnu raspravu.

View this post on Instagram

Hair by myself … wash, braid and go!

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

– Šta je konkretno previše? Ovo sam zaista slučajno ja. Znam jer sam bila prisutna na snimanju, i super mi je jer sam ispala potpuno drugačije nego što ja sebe vidim. I ne, nisam toliko opterećena samom sobom, nego mi je samo zabavno. Uživajte u životu dok ga imate i ne ljutite se toliko na druge jer ne odgovaraju vašim previsokim standardima. Gadna sam i šta sad?! Preživjet ćete- napisala je Nikolina u komentaru na svoju fotografiju.

View this post on Instagram

Ovako me vidi @marko_fox

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti