Najljepša podrška: Josepha bodrila Miralema s tribina

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bi92qB0n0DHewT1yt8_iUX-MxHzO-Jza5qYcrg0/

Iako je sinoć u Torinu, Bosna i Hercegovina poražena od italije nakon preokreta sa 2:1, Miralem Pjanić imao je dovoljno razloga da bude sretan i zadovoljan. Naime, nakon sunspenzije Pjanić se vratio u tim i odigrao cijeli meč, a sa tribina je imao najveću podršku.

View this post on Instagram

La dolcezza @miralem_pjanic #edinpjanić💙❤💫

A post shared by Pjanic & Ronaldo fanpage❤ (@pjanic_ronaldo_fanpage_) on

Sa tribina ga je bodrila njegova supruga Josepha, a dio atmosfere sa tribina podijelila je s fanovima preko Instagram storyja.

Podsjećamo, Miralem i Josepha u braku su još od 2013., a kao kruna njihove ljubavi stigao je i sin Edin, koji će u augustu napuniti šest godina. Vječita misterija je po kome je maleni Edin dobio ime, a mnogi sumnjaju kako je to upravo po tatinom kolegi bh. reprezentativcu Edinu Džeki. Pjanić je svoj brak i rođenje sina vješto skrivao od medija prvih nekoliko mjeseci, a kako je kazao njegov otac Fahrudin, nisu željeli da se desi nešto nepredviđeno.

https://www.instagram.com/p/BrScxTonOB7/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BvJ9QENgPeg/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti