Put ljubavi: Jusuf Nurkić pokazao emotivnu stranu

Piše: Redakcija

S obzirom na činjenicu da o svom privatnom životu ne govori često, jedan od najuspješnijih bh. košarkaša, Jusuf Nurkić, svaki put oduševi fanove kada na Instagramu objavi fotografiju sa djevojkom  Eminom Durić. No, Jusuf je ovaj put otišao i korak dalje, te ispod nekoliko zajedničkih fotografija napisao i emotivnu poruku, kako bi Emini čestitao rođendan. 

– Sretan rođendan mojoj najdražoj prijateljici i mojoj ljubavi. Hvala ti što si unijela sreću u moj život. Volim te svim srcem – napisao je on i oduševio sve koji ga prate. 

Podsjećamo, Jusuf trenutno igra u Americi, a u jednom od intervjua za naš magazin je otkrio je li je ikada sanjao da će, u profesionalnom smislu, stići toliko daleko. 

– Kad je riječ o ambicijama, nije bilo nekih posebno velikih na početku, čisto znatiželja da vidim šta će se desiti i koliko daleko mogu stići. I dalje volim ovaj sport, uživam u košarci. Igrat ću je koliko god budem mogao – rekao je on tada. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti