Jelena Rozga sklona padovima: Videom koji je objavila nasmijala fanove do suza

Piše: Redakcija

Svima onima koji prate hrvatsku pjevačicu Jelenu Rozgu znaju da se ona voli našaliti na svoj račun, pa nerijetko objavi neku nezgodu sa snimanja. Prvi u nizu dogodio se prošle godine na snimanju spota za pjesmu „Ostani“, kada je snimala u plićaku, pa dok je pokušala hodati zavodljivo po vodi dogodila joj se mala nezgoda.

– Skoro sam pala – napisala je tad pjevačica ispod videa na kojem je gotovo pala na stijenu.

Za vrijeme snimanja spota za pjesmu „Moje proljeće“, ponovo joj se dogodila nezgoda. Tada je na društvenim mrežama objavila video koji prikazuje nezgode koje su joj se desile iza kulisa. Na snimci Jelena trči kroz šumu prekrivenu snijegom, spotakne se i potpuno nestane iz kadra. Njen pad propraćen je gromoglasnim smijehom njenih saradnika.

Da stvar bude još smješnija samo nekoliko sati poslije izašao je novi video koji su fanovi napravili samo za nju. U njen video zapis ubacili su i zvijer iz popularnog filma „Ljepotica i zvijer“, a koliko je bio zanimljiv da ga je i sama Jelene podijelila na svom Instagram profilu.

Ovaj put pad Jelene Rozge nije se dogodio za vrijeme snimanja već na jednoj od proba za njen nastup. Rozga se toliko uživila u pjevanje da nije ni primjetila kako se lomi stolica na kojoj je sjedila. Stolica je pukla, a Jelena završila na podu i smijala se na vlastiti račun, a koliko joj je taj pad bio smiješan da ga je naprosto morala podijeliti s fanovima.

Podsjećamo, pjevačica Jelena Rozga je još kao mala sanjala kako će jednog dana postati pjevačica grupe „Magazin“, a s nepunih 19 godina ti snovi su joj se i ostvarili. U sastavu grupe bila je od 1996., pa sve do 2006. godine, kada se odlučila za samostalnu karijeru. Danas, svojim pjesama i glasom inspirira mnoge mlade ljude, veseli ih, liječi njihove rane, i dopire do njihovih srca. Tokom dugogodišnje pjevačke karijere, uspjesi su joj donijeli mnoge nagrade i priznanja. Nakon izlaska pjesme i spota “Moje proljeće” razgovarali smo s Jelenom, a naš intervju možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti