Kako je problematična Lindsay Lohan uništila maminu vezu

Piše: Redakcija

Glumica Lindsay Lohan, koja se proslavila filmom “Zamka za roditelje”, počela se vraćati na male ekrane. Karijeru je bila prekinula zbog odavanja porocima i prevelikom tulumarenju. Nije tajna da su internetom kružile i fotografije Lindsay kako si ubrizgava heroin u venu, te one iza zatvorskih rešetaka. Često se na zabavama znala pojaviti i u društvu svoje mame s kojom je redovno i pila, te krasila naslovnice svjetskih tabloida. 

Ovog puta Lindsay je slučajno svojoj majci Dini Lohan pokvarila vezu s Jessejem Nadlerom, no to nije jedina čudna stvar u vezi ove priče. Dina Lohan i Jesse Nadler nikad se nisu ni sreli, par je imao internetsku vezu.

Koliko je poznato, Dina Lohan i Jesse Nadler zajedno su s povremenim prekidima već pet godina, no isključivo preko interneta. Kad je Lindsay Lohan davala intervju za emisiju ‘The Kyle and Jackie O Show’ izjavila je kako je u pitanju farsa, te da ona Nadlera nikad nije ni upoznala.

– Ne znamo ko je. Ona ne zna ko je on. Niko ga nikad nije upoznao – rekla je Lindsay Lohan.

Jesse Nadler nakon tog intervjua prekinuo je vezu s Dinom Lohan, a sam je za medije izjavio kako ne želi doći između majke i kćerke, te da je stav Lindsay Lohan prema njegovoj vezi s njenom majkom uvijek bio hladan i posprdan.

Dina Lohan uistinu nikad nije srela Jesseja Nadlera, no nadala se kako između njih postoji nešto ozbiljno.

– Pričam s njim svaki dan već pet godina. Osjećam se kao da ga poznajem – rekla je Dina Lohan prije kraja internetske romanse.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti