Novosti

Kako je problematična Lindsay Lohan uništila maminu vezu

Glumica Lindsay Lohan, koja se proslavila filmom “Zamka za roditelje”, počela se vraćati na male ekrane. Karijeru je bila prekinula zbog odavanja porocima i prevelikom tulumarenju. Nije tajna da su internetom kružile i fotografije Lindsay kako si ubrizgava heroin u venu, te one iza zatvorskih rešetaka. Često se na zabavama znala pojaviti i u društvu svoje mame s kojom je redovno i pila, te krasila naslovnice svjetskih tabloida. 

Ovog puta Lindsay je slučajno svojoj majci Dini Lohan pokvarila vezu s Jessejem Nadlerom, no to nije jedina čudna stvar u vezi ove priče. Dina Lohan i Jesse Nadler nikad se nisu ni sreli, par je imao internetsku vezu.

Koliko je poznato, Dina Lohan i Jesse Nadler zajedno su s povremenim prekidima već pet godina, no isključivo preko interneta. Kad je Lindsay Lohan davala intervju za emisiju ‘The Kyle and Jackie O Show’ izjavila je kako je u pitanju farsa, te da ona Nadlera nikad nije ni upoznala.

– Ne znamo ko je. Ona ne zna ko je on. Niko ga nikad nije upoznao – rekla je Lindsay Lohan.

Jesse Nadler nakon tog intervjua prekinuo je vezu s Dinom Lohan, a sam je za medije izjavio kako ne želi doći između majke i kćerke, te da je stav Lindsay Lohan prema njegovoj vezi s njenom majkom uvijek bio hladan i posprdan.

Dina Lohan uistinu nikad nije srela Jesseja Nadlera, no nadala se kako između njih postoji nešto ozbiljno.

– Pričam s njim svaki dan već pet godina. Osjećam se kao da ga poznajem – rekla je Dina Lohan prije kraja internetske romanse.

Pratite nas na društvenim mrežama