Još jedan težak period: Supruga poznatog pjevača hospitalizirana

Piše: Redakcija

Poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski prolazi kroz jedan od najtežih životnih perioda. Naime, njegova supruga Dubravka je doživjela moždani udar, zbog čega je hospitalizirana. 

– Dubravka Cetinski je stabilno zahvaljujući medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Ponovo je pobijedila – napiso je Tony ne otkrivajući šta joj se desilo. 

No, kako piše portal “Cover.style”, Dubravki je pozlilo prije nekoliko dana u njihovom domu u Istri, a sreća je da je pjevač bio s njom u tom trenutku s obzirom na činjenicu da je odmah pozvao hitnu pomoć. 

Da je drama sada iza njih potvrdila je i Dubravka koja se, također, oglasila na Instagramu. 

– Hvala svim mojim anđelima čuvarima. Uskoro nastavljamo turneju. Što nas ne ubije, to nas ojača. Hvala Tony Cetinski što si mi spasio život, sada smo 1:1 – napisala je, između ostalog, ona. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti