So: jeftin način da riješiš brojne probleme vezane uz izgled

Piše: Redakcija

Kad su namirnice koje mogu pomoći pri održavanju lijepog izgleda u pitanju, često se spominju maslinovo, ulje, med i limun. Ipak, postoji još jedna velika zvijezda iz kuhinje koja ti može pomoći u svakodnevnoj njezi, a to je – morska so.

Želiš li glatku kožu, kosu i lice bez bubuljica – jedno pakiranje morske soli drži i u kupaonici.

1. Zanosni valovi

Želiš li “valove kao s plaže”, poput onih kakve nose manekenke “Victoria’s Secreta”, u posudicu s raspršivačem stavi kašiku soli i vode do vrha. Kad je frizura već napola gotova, kosu lagano pošpricaj ovom mješavinom – to će joj dati teksturu i osigurati da frizura traje satima.

2. Riješi se prištića

Upravo si uočila novi prištić? Nema problema! Prstohvat soli rastopi u malo tople vode, u mješavinu umoči blazinicu te ju zatim drži na bubuljici tridesetak sekundi. To će smanjiti mogućnost upale te smanjiti crvenilo.

3. Sexy koža tijela

Ne trebaš kupovati pilinge kako bi imala glatku i njegovanu kožu. Dovoljno je kašiku morske soli pomiješati s 4 velike kašike maslinova ulja te tom mješavinom istrljati tijelo.

4. Svjež dah

Pola kašike soli i pola kašike sode bikarbone ubaci u pola čaše vode, dobro promiješaj i tom mješavinom isperi usta nakon pranja zubiju.

Izvor: Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti