Nastup koji ju je doveo do finala: Džejla još jednom pokazala zašto je jedan od favorita

Piše: Redakcija

Mlada bh. pjevačica, talentirana Džejla Ramović nedavno je otkrila da se plasirala u finale “Zvezda Granda”, a emisija koja je emitirana sinoć,  u kojoj je i ona nastupila, samo je pokazala zašto je to tako. Naime, mlada Goraždanka je i ovom prilikom oduševila tako što je otpjevala dvije pjesme, a podršku iz backstagea su joj pružali članovi porodice. Njen nastup, koji ju je doveo direktno do finala,  pogledajte na 1:19:44. 

Podsjećamo, Džejla je veoma brzo osvojila srca publike, ali i žirija te važi za jednog od glavnih favorita za pobjedu. Veliku podršku joj daje i njena mentorica Marija Šerifović, koja je već prilikom prvog Džejlinog pojavljivanja rekla da je vidi u finalu, što se i ostvarilo. Zanimljivo je da je u ovom muzičkom takmičenju do sada pobijedila samo jedna žena, Milica Todorović, a mlada Goraždanka bi svojom pobjedom prekinula niz muških pobjednika.

No, dok se ne sazna ko je to pobjednik ovogodišnjeg takmičenja, Marija je sa svojim kandidatima otputovala u Francusku gdje uživaju u znamenitostima Pariza. 

 

 

Pročitajte još