Pripreme u toku: Latino diva otkrila detalje o vjenčanju

Piše: Redakcija

U sklopu turneje na kojoj se nalazi, poznata pjevačica Jennifer Lopez objavljuje mini dokumentarne filmove pod nazivom “It’s My Party: Showtime!” u kojima nerijetko otkrije do tada nepoznate detalje o sebi. Tako je u posljednjem govorila o detaljima vjenčanja s Alexom. 

– Zajedno smo tri godine i vjenčat ćemo se uskoro, tačnije sljedeće godine. Voljela bih da imam veliko vjenčanje i ovaj put bih voljela da se udam i u crkvi. Nikada se nisam zavjetovala na ljubav u crkvi –  rekla je ona. 

Podsjećamo, Jennifer i Alex su se upoznali 2017. godine na neobaveznom ručku koji se pretvorio u sastanak. Vjerili su se u martu ove godine, a Latino divi će ovo biti četvrti brak.

No, ono što je, također, zanimljivo kada su njih dvoje u pitanju je to da je bivši bejzbol igrač prije 20 godina izrazio želju da izađe s Jennifer. Naime, on je  na svom Instagramu podijelio simpatični video, a riječ je o isječku intervjua koji je dao davne 1998. godine u kojem su ga pitali: “S kim biste izašli na sastanak iz snova?”. 

– S Jennifer Lopez. Nadam se da možete da mi sredite sastanak s njom – rekao je tada 23-godišnji Alex.

Pogledajte simpatični video. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti