Tvrdi da nije išla na estetske zahvate, ali njeno lice pokazuje drugačije

Piše: Redakcija

AFP

Denis Richards je karijeru započela kao model, a krajem 90-ih se probila u glumačkom svijetu zahvaljujući ulogama u filmovima ‘Svijet nije dovoljan’ i ‘Divlja igra’. Kasnije je punila medijske stupce svojim turbulentnim brakom s glumcem Charliejem Sheenom, a odnedavno i zbog učestvovala u reality showu ‘Kućanice iz visokog društva’. Njenim povratkom pred kamere, pojavila su se šuškanja o mogućim estetskim korekcijama. Denise je priznala da je povećala grudi i tvrdi da je oduvijek bila otvorena oko razgovora o plastičnim operacijama.

– Ako ljudi malo bolje pogledaju, imam isti nos i iste usne. Ne koristim Botox ni filere – rekla je 48-godišnja glumica prije dva mjeseca u razgovoru za Daily Telegraph. Šuškanja o njenim estetskim korekcijama pojačala su se nakon nedavnog pojavljivanja na televizijskom festivalu u Monte Carlu, kada je prisutne iznenadila svojim podbuhlim i nateknutim izgledom. Mnogi su te vidne promjene na licu pripisali filerima u obrazima, no Denise se još nije oglasila po tom pitanju. Da li je u pitanju samo nezahvalna poza prilikom poziranja ili estetska korekcija, procijenite sami.

 AFP

Nekada je izgledala ovako: 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti