Otkriven spol bebe Ane Ivanović

Piše: Redakcija

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović (31) uskoro će drugi put postati majka. Vijest da je u drugom stanju objavila je tik pred dolazak u Beograd, koji je posjetila zbog vjenčanja svog brata Miloša sa Draganom Džajić, kćerkom fudbalske legende Dragana Džajića.

Ivanovićeva i njen suprug, njemački fudbalski internacionalac Bastian, već imaju jednogodišnjeg sina Luku, a da li će mališan dobiti brata ili sestru, otkrio je izvor blizak paru za domaće medije.

 

– Ana i Bastian su nedavno saznali da će opet dobiti sina i oduševili su se kada im je ljekar to potvrdio. Njima je, kao i prvi put, bilo svejedno kog pola će biti beba, ali sada im je drago što će njihov nasljednik dobiti brata. Lijepe vesti saopštili su roditeljima koji se raduju unuku. Ana se odlično uhodala, tačno zna kako sa muškim djetetom da izađe na kraj, pa joj nove obaveze neće teško pasti – rekao je izvor za “Kurir”.

Ana je prekjuče suprugu čestitala Dan očeva dirljivom porukom uz simboličan emotikon…

– Sretan Dan očeva predivnom i voljenom tati. Dogodine će ovaj praznik biti duplo poseban – napisala je uz sličicu bebe s plavom cuclom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti