Rihanna u nikad kraćoj haljini, a višak kilograma joj ne smeta

Piše: Redakcija

AFP

Najpopularnija pjevačica s Barbadosa, 31-godišnja Rihanna već godinu živi u britanskoj prijestolnici, što je donedavno uspješno tajila. Tamo se sprijateljila i s vojvotkinjom Meghan Markle, no ipak se rado vraća na društvena događanja u Americi.Posljednji put u New York za Rihannu bio je poslovni, kamo se uputila predstaviti svoju najnoviju modnu kolekciju Fenty. Pjevačica je na vlastiti event uspjela zakasniti čak tri puna sata, gosti su je s nestrpljenjem i pomalo ljutito čekali, no jedan pogled na pjevačicu bio je dovoljan da zaborave silno kašnjenje.
 

Naime, Rihanna je iz automobila koji ju je dovezao pred hotel izašla u ultrakratkoj ružičastoj haljinici od satena koja je naglasila i njen dekolte, a bilo je očigledno kako ispod nje ne nosi grudnjak. Pri izlasku iz automobila morala ju je nekoliko puta popraviti kako ne bi slučajno previše otkrila s obzirom na to koliko je kratka bila. 

AFP

Osim haljinom, pažnju je plijenila i novom frizurom, iznenadivši dužinom kose koju je splela u mnogo sitnih pletenica. 

Pjevačica je trenutno u ljubavnoj vezi s milijarderom Hassanom Jameelom, navodno od 2017. godine, a s njim je u javnosti viđena tek nekoliko puta. 

Pročitajte još