Za njih niste znali: Ovi poznati holivudski glumci koji su u sretnim istospolnim vezama

Piše: Redakcija

Među običnim ljudima homoseksualnost je oduvijek bila tabu tema, a nista bolje nije bilo ni među poznatim osobama. Mnoge poznate o svojoj seksualnosti mudro šute kako se ne bi suočili s osudama javnosti. Iako za neke možemo samo predpostavljati da su gay oni o tome mudro šute, dok neke njihove kolege javno o tome govore. Istospolni brakovi su mnogo stabilniji i sretniji a i traju mnogo duže nego heteroseksualni brakovi u Hollywoodu.

Jim Parsons

Poznatiji po ulozi Sheldona Coopera iz serije „Teorija velikog praska“ u stvarnom životu je homoseksualac. Sa svojim partenerom Toddom Spiekwakom u sretnoj vezi je već 13 godina.

Alan Cumming

Zvijezda filmova „Spy kids“ i „X-men“, 2007. godine je stupio u brak sa svojim dugogodišnjim partnerom Grantom Shafferom. Bračne zavjete obnovili su 2012. i sve do danas su u sretnom i stabilnom braku.

Neil Patric Harris

Jedan od najvećih ženskaroša u seriji „Kako sam upoznao vašu majku“, daleko je od švalera kojeg glumi. S partnerom Davidom Burtkom u vezi je od 2004. godine i imaju dvoje djece.

https://www.instagram.com/p/BU2hOYtAsIA/

Wenthwort Miller

Tiha patnja svake žene iz „Zakona braće“ 2013. godine otvoreno je priznao da je gay. Ova izjava rastužila je mnoge dame širom svijeta. Nije poznato da je u dužoj vezi, ali se na listi našao jer je svojom izjavom šokirao mnoge.

Cynthia Nixon

Cynthia, poznata po ulozi Mirande u seriji „Seks i grad“ i njena partnerica Christine Marioni u vezi su od 2004. godine i imaju sina. Cynthia ima još dvoje djece, sina i kćerku iz petnaestogodišnje veze sa učiteljem Dannyjem Mozesom.

Pročitajte još