Zadivila sve: Rihanna u svoje prodavnice uvela lutke s oblinama

Piše: Redakcija

AFP

Kada je Rihanna prošle sedmice predstavila prvu pop-up trgovinu svog modnog brenda Fenty, pažnju velikog dijela obožavatelja privukle su lutke. Naime, uz klasične lutke manekenskih proporcija, pjevačica i dizajnerica je postavila lutke s oblinama koje više liče tijelima običnih žena.

 

Ovo nije prvi poslovni potez kojim je Rihanna pokazala da misli na uključenost svih skupina svojih kupaca. Naime, u svojoj kozmetičkoj liniji ‘Fenty Beauty’ izbacila je čak 40 nijansi pudera za sve boje kože, a nakon toga je izbacila liniju donjeg rublja koja je uključivala i plus-size veličine.

– Imamo naše fit modele, što je standardna veličina u kojoj dolaze iz tvornica pa dobijete svoje uzorke samo u toj veličini. Ali onda, želim vidjeti kako bi odjeća pristajala na mom tijelu. Želim je vidjeti na djevojci s oblinama, s jačim bedrima i većom guzom i bokovima – rekla je Rihanna povodom otvaranja trgovine u New Yorku.

Njeni su pratitelji na Twitteru izrazili oduševljenje lutkama iz prodavnice te su joj zahvalili što napokon vide svoj tip tijela u izlozima.

 
– Podržavam to što lutke imaju udubine na bokovima i trbuščić”, “Wow, ova je lutka građena baš kao i ja”, “Lutka s udubinama na bokovima poput mene! Prvi put vidim ovako nešto! Fenty vlada svijetom” – napisale su Rihannine obožavateljice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti