Glumica je slomljena: Dvije godine sam provela sa čovjekom koji je vodio dvostruki život

Piše: Redakcija

Ljubavi između poznate glumice Pamele Anderson i mladog fudbalera Adila Ramija došao je kraj. Ovu je vijest potvrdila Pamela objavom na Instagramu, otkrivši nevjerovatne detalje iz njihove veze. 

– Teško je prihvatiti to da mi je srce slomljeno, ali i to da su posljednje dvije godine mog života bile velika laž. Navedena sam na to da mislim da imamo veliku ljubav, a sada sam slomljena jer sam u posljednjih nekoliko dana saznala da je vodio dvostruki život. Najgore od svega je to što se šalio na račun drugih igrača koji imaju djevojke u stanovima blizu svojih supruga, a koje je nazivao čudovištima. No, ovo je još gore. Svima je lagao. Kako je moguće da je kontrolirao srca i umove dvije žene? On je čudovište. Kako je moguće da sam drugima pomagala, a sebi nisam mogla pomoći – napisala je Pamela na Instagramu ispod zajedničke fotografije. 

Podsjećamo, Pamela i 18 godina mlađi fudbaler su u vezi bili od 2017. godine. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti