Gdje su nestali dijamanti princeze Dijane? Meghan pokazala novi vjerenički prsten

Piše: Redakcija

AFP

Nedavno se Meghan Markle na tradicionalnom događaju “Pozdrav bojama” u Londonu pojavila prvi put poslije porođaja, a javnost je govorila o njenom upečatljivom izdanju.

foto: AFP

No, kada je skinula rukavice uslijedilo je pravo iznenađenje, ali su britanski mediji to prenijeli tek sada. Harry je 2017. svoju izabranicu vjerio prstenom koji je u sebi sadržao dva dijamanta iz lične kolekcije njegove pokojne majke – princeze Diane. Taj prvobitni prsten imao je pun obruč od žutog zlata, dva manja dragulja koja smo već pomenuli i jedan veliki dijamant koji je birao sam princ Harry, a nabavio ga je u Bocvani što je bila svojevrsna simbolika – s obzirom da je ovo paru bila prvo zajedničko putovanje.

Kada je tačno Meghan Markle riješila da napravi promjene na vjereničkom prstenu niko ne zna tačno, ali je vjerovatno to uradila tokom trudnoće, kada ga nije ni nosila. Fanovi su smatrali da ga je skinula jer joj je mali usljed otečenosti u drugom stanju, no očigledno je istovremeno dorađen.

Vjeruje se da je i to poklon od princa Harryja, ovaj put za godišnjicu braka, te da je cijena ove “obnove” oko 4.000 funti. Britanski mediji prenijeli su i da je ovo samo jedan djelić kolekcije nakita za koju se vjeruje da sadrži preko 90 komada nakita i da vrijedi više od 600.000 funti!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti