Nakon Pameline priče oglasio se i Adil Rami

Piše: Redakcija

AFP

Jučer je Pamela Anderson iznenadila javnost svojom izjavom na Instagramu, kako je prekinula s fudbalerom Adilom Ramijem. Pamela ga je nazvala čudovištem koji je vodio dvostruki život, a sada je i francuz iznio svoju stranu priče.

https://www.instagram.com/p/BzI1YO2IfyK/

– Pauza nikad nije jednostavna. Pamela je potpuna osoba koju duboko poštujem, s vlastitim uvjerenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvijek iskrena. To je ono što želim pamtiti. Mislim da ne bismo trebali otkrivati našu intimnost i historiju koja se tiče samo nas – kazao je Rami.

– U ovom trenutku želim nešto rasvijetliti. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom djecom i njihovom majkom Sidonie koju duboko poštujem. To je trebalo biti transparentno u našim odnosima. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam – napisao je Rami, čiju je objavu lajkalo 7o hiljada ljudi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti