Nicole Kidman i Keith Urban slave godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bv-jgmTluAz/

Nicole Kidman i Keith Urban važe za jedan od najromantičnijih parova u Hollywoodu, a danas upisuju 13 godišnjicu braka. Glumica je svog sadašnjeg supruga opisivala kako joj je on od prvog dana ljubav njenog života, a i danas se ništa nije promijenilo.

View this post on Instagram

Date night at the ACMs!!!! – KU #ACMawards

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

Par se upoznao sasvim slučajno u Hollywoodu na jednom događaju, a odmah godinu dana poslije 2006., odlučili su se vjenčati. Ceremonija se održala u Sydneyju, a njoj su prisutvovali brojni gosti iz svijeta Hollywooda, kao i usvojena djeca Nicole Kidman i Toma Cruisea.

Trinaestu godišnjicu braka nije zaboravio ni Keith koji je na društvenim mrežama imao jako simpatičnu čestitku za svoju voljenu.

– Trinaest godina čarolije, muzike, romantike, divljih avantura i čiste ljubavi. Sretna godišnjica ljubavi moja – napisao je.

Uz emotivnu poruku Urban je objavio i nikad viđenu fotografiju sa suprugom, na kojoj poziraju na plaži u romantičnom zagrljaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti