Pokušaj samoubistva: Poznati muzičar hospitaliziran zbog ubodnih rana

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Bivši bubnjar “Guns N’ Rosesa”, Steven Adler prevezen je u bolnicu zbog ubodnih rana, policija sumnja na pokušaj samoubistva, piše “TMZ”.

Izvor iz policije medijima su otkrili da je neko iz Adlerovog doma u Los Angelesu nazvao 911 nakon 6:30 u četvrtak kako bi prijavio da se neko ubo. Kad su stigli policajci i bolničari, vidjeli su da Adler ima ubodnu ranu u stomak. Također, rečeno je da je prevezen u lokalnu bolnicu s povredama koje koje nisu opasne po život. 

Niko drugi nije osumnjičen da je umiješan u ovaj incident.

Poznato je da se Adler decenijama otvoreno borio sa zloupotrebomsupstanci, a 2011. godine priznao je da je već dva puta pokušao izvršiti samoubistvo. Upravo zbog ovisnosti o drogma je i izbačen iz “Guns N ‘Rosesa”  1990. godine, ali s grupom je 2012. ušao u Rock & Roll Hall of Fame.

https://www.instagram.com/p/BzPZZHphfWF/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti