Još jedan razvod u svijetu poznatih

Piše: Redakcija

Glumica Allison Williams, koju smo zavoljeli kroz ulogu Marnie Michaels u seriji “Girls”, razvodi se od supruga Rickyja Van Veena nakon četiri godine braka. Oni su ovo potvrdili službenom izjavom koju su dali jednom stranom magazinu. 

– Uz uzajamnu ljubav i poštovanje odlučili smo da se rastanemo. Zahvalni smo na zajedničkim prijateljima koje imamo i koje ćemo i dalje njegovati – rekli su oni, a uzrok ove odluke nisu otkrili. 

No, izvor tvrdi da problemi među njima traju već duže vrijeme s obzirom na činjenicu da se Allison u posljednje vrijeme svugdje pojavljuje bez supruga. 

Podsjećamo, njih dvoje su se upoznali 2011. godina, a tri godine kasnije su se vjerili. Vjenčali su se 2015. godine na intimnoj ceremoniji Saratogi u Wyomingu. Šuška se da u posljednjih nekoliko mjeseci žive odvojeno, a morat će odlučiti kome će pripasti njihov ljubimac, pas Moxie. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti