Halle Berry: Romantično vjenčanje u Francuskoj

Piše: Redakcija

Zbog ljepote i muškarci i žene čine mnoge lude stvari, te bacaju novac na plastične operacije, rigorozne dijete, kozmetičke tretmane, liposukcije, presađivanja kose, sve u nadi da će im ljepota donijeti ličnu sreću. Na drugoj strani, neki se ljudi jednostavno rode lijepi, kao što je glumica Halle Berry. No, iako ljepota može donijeti i novac i mnogo prijatelja, ona može biti i prokletstvo. Halle Berry to jako dobro zna. Dva puta se udavala. Nažalost, oba puta nesretno.Glumica nije krila da je u braku bila fizički zlostavljana. Potom je počela vezu s manekenom Gabrielom Aubryjem. S njim je dobila toliko željeno dijete, kćerkicu Nahlu, međutim, nije sreću.

Prošlog vikenda izgovorila je sudbonosno DA francuskom glumcu i manekenu Olivieru Martinezu. Romantična ceremonija bez prisustva paparazza upriličena je u Chateau des Conde u Valleryju u Francuskoj.

Američki “Us Weekly” piše da su mladenci prošle subote prvo izmijenili zavjete na civilnoj ceremoniji 15 minuta poslije 16 sati, po lokalnom vremenu, a potom je uslijedilo i vjenčanje u kapelici. Vjenčanju je prisustvovalo 60-ak zvanica, među kojima i Martinezov brat Vincent i majka Rosemarie. Da li će treća bračna sreća biti sreća u pravom smislu, pokazat će godine koje slijede. Halle i Olivier očekuju i svoje prvo zajedničko dijete.

[nggallery id=46]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti