Omiljeni turski par danas slavi drugu godišnjicu braka: Ovako je njihova ljubav počela

Piše: Redakcija

Najpoznatiji turski par Burak Özçivit i Fahriye Evcen danas slave drugu godišnjicu braka. Slavni glumac je tim povodom na svom Instagram profilu objavio forografiju s vjenčanja uz koju je samo kratko napisao današnji datum, srce i broj dva koji simbolizira period koji su, do sada, proveli u braku. 

View this post on Instagram

29.06.2017 ❤️2.

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Podsjećamo, njih dvoje su sredinom četvrtog mjeseca ove godine postali roditelji sina Karana. 

View this post on Instagram

Oğlum.🤜🏻🤛🏻

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Burak i Fahriye zaljubili su se prije skoro šest godina na snimanju serije “Calikusu”, a ubrzo su snimili i film “Aşk Sana Benzer” . U prve dvije sedmice prikazivanja film je pogledalo milion ljudi, a oni su postali najpopularniji turski par. Vjenčali su se 20017. godine u Sait Halim pašinoj vili iz 19. vijeka na evropskoj obali Bosfora.  Za svoje bajkovito vjenčanje, samo za najam vile glumac je platio 75.000 eura. Iako je poduzeo sve potrebne mjere osiguranja kako bi najvažniji dan u njegovu i supruginu životu protekao u potpunoj tajnosti, na obali Bosfora vrebala je vojska paparazza i obožavatelja, koji su se, uprkos jakom osiguranju, uspjeli probiti do terase gdje se održavala ceremonija.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Nakon vjenčanja Burak i Fahriye, ipak su uspjeli pobjeći od svih i u potpunoj anonimnosti posvetili su se isključivo sebi u vili Anantara Kihavah na Maldivima, gdje glumce niko nije prepoznao ni ometao u romantici.

– Zbog ljubavi više nisam bio spreman na prvu rušiti svjetove. Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam htio gubiti glavu. Fahriye me je uvjerila da prava ljubav zaista postoji – rekao je jednom prilikom Burak.

Iako su turski mediji pisali i o problemima između njih dvoje, te o potencijalnom razvodu oni se povodom toga nisu oglašavali, a ako je suditi po društvenim mrežama, slavni par nastoji uživati u svakodnevici sa sinom. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti