Adis i Amra Škaljo: Prva šetnja sa sinom

Piše: Redakcija

Adis i Amra prošli mjesec postali su ponosni roditelji dječaka. Njihova sreća je neizmjerna, jer je dolazak sina samo još više uvećao ljubav koja vlada u njihovom domu. Amra je sve do posljednih trenutaka trudnoće bila aktivna, a porodica Škaljo odlučila je sinu dati ime Noa. 

–  Trudim se da joj svaki trenutak učinim što lakšim. Mi jedno drugome inače poklanjamo mnogo pažnje i ljubavi svakodnevno, pa ona voli reći da je ispunjena i sretna te da joj ne nedostaje pažnja, pa se za nju ne moram boriti ni sada, „zloupotrebljavajući“ njeno stanje. Ona je zaista super žena – rekao je Adis za svoju suprugu.

Sretna porodica je odlučila dan provesti daleko od gradske gužve pa su se uputili u Tarčin, gdje su i objavili prvu porodičnu fotografiju. 

https://www.instagram.com/p/BzTjTwnh1rP/

https://www.instagram.com/p/By3DiKVBmW7/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti