Glumica otkrila da nije zadovoljna izgledom: Na beauty tretmane troši 14 hiljada funti mjesečno

Piše: Redakcija

Poznata holivudska glumica Gwyneth Paltrow otkrila je da nije zadovoljna svojim izgledom, uprkos činjenici da na beauty tretmane troši 14 hiljada funti mjesečno. 

– Jednom prilikom sam prošla ispred ogledala, a nakon mjeseci napornih treninga s mojim trenerom, i shvatila da smo zajedno napravile čudo. No, moja zadnjica trenutno baš i nije u najboljoj formi jer sam tokom boravka u Italiji previše uživala u tjestenini – rekla je glumica. 

Ona je otkrila i to da inače vodi računa o tome šta jede, ali da povremeno sebi dopusti “izlete” kada je hrana u pitanju. 

– Prilično zdravo se hranim, te osjetim kada ne pazim na količinu hrane i alkohola koje unosim u organizam. No, povremeno želim i da uživam, te dopustim sebi da pojedem ono što volim – rekla je ona. 

Kada je riječ o beauty tretmanima za koje mjesečno izdvaja 14 hiljada funti, to podrazumijeva sedmične masaže, čišćenje lica, vitaminske terapije i laserske tretmane lica, obrva i vrata. 

View this post on Instagram

@costapalmas 🤸🏼‍♂️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti