Meryl Streep odlikovao američki predsjednik: Volim je. Njen suprug to zna i Michelle to zna i ništa ne mogu učiniti u vezi s tim

Piše: Redakcija

Holivudska diva Meryl Streep dobila je još jedno priznanje, ovoga puta nije izašla na neku filmsku pozornicu, već ju je odlikovao američki predsjednik Barack Obama. Među 19 ljudi, ovogodišnjih dobitnika Predsjedničke medalje slobode je i slavna glumica.

– Volim je. Njen suprug to zna i Michelle to zna i ništa ne mogu učiniti u vezi s tim. Meryl je stvarno jedna od američkih vodećih dama – izjavio je predsjednik Obama prije odlikovanja slavne glumice.

Ovo je najveće civilno američko odlikovanje koje se dodjeljuje osobama koje su pridonijele nacionalnim interesima, kulturi i miru u svijetu.

[nggallery id=609]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti