Bradley Cooper i Lady Gaga ponovo zajedno

Piše: Redakcija

Lady Gaga i Bradley Cooper ostvarili su zejdničke glavne uloge u “Zvijezda je rođena”, a izvor koji im je blizak otkrio je kako će se ponovno naći skupa na filmskom platnu, piše “HoolywoodLife”. Naime, radi o nastavku Marvelovog filma “Čuvari galaksije 3”.

Fanovi na društvenim mrežama oduševljeni su tom viješću jer dugo priželjkivali da pjevačica i glumac ponovno nađu skupa.

– Hemija na setu prošlog filma je bila bolesno jaka. Tad je imao i curu. Sad možemo svašta očekivati – komentirali su neki, dok su se drugi čak i naljutili zašto se Gagu i Bradleyja gura tamo gdje im nije mjesto. 

Za novi nastavak Marvelovog filma objavljena su samo neka imena glumačke postave, ali navodno Bradley će opet igrati ulogu Rocket Racoona, dok će Lady Gaga biti njegova odabranica Lylla.

– Njihovu su likovi animirani, ali to je svejedno dosta uzbudljivo. Vrlo je vjerovatno da će se to i ostvariti – rekao je izvor.

https://www.instagram.com/p/BzcAD3Mp65-/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti