Charlene od Monaca prvi put govori o suzama na vjenčanju: Nikada nisam htjela pobjeći od Alberta

Piše: Redakcija

Kada je prije dvije godine šetala prema oltaru, držeći pod ruku svog budućeg supruga, princa Alberta, tada 33-godišnja Charlene Wittstock bila je sve, osim sretne mladenke. Budućoj princezi i bivšoj plivačici iz Južnoafričke Republike, suze su se slijevale niz obraze, pogled je bio tužan i sjetan, a osmijeh se jedva nazirao. Ne, Charlene uopće nije djelovalo sretno. Bio je to dovoljan motiv da svi, a ponajviše mediji željni senzacije, konstatiraju kako je mladenka nesretna jer se udaje za vladara Monaca, na kojem visi zvono velikog zavodnika i švalera.

Najintimniji momenti

Albert je imao već nekoliko izvanbračne djece, te žena i afera koje se ne mogu prebrojati. S druge strane, Charlene je bila savršena prilika za monegaški dvor – lijepa, elegantna, obrazovana, kulturna, a i državna takmičarka u plivanju. Neki su čak govorili da je pokušala pobjeći s vlastitog vjenčanja, no to joj nije pošlo za rukom.

I dok su mediji mjesecima nakon vjenčanja pisali o njenim suzama, Charlene je mudro šutjela. O plakanju je prvi put govorila ovih dana i to u jednom od rijetkih intervjua za “Times Weekend Magazine”, kazavši kako su to sve “kategorične laži”.

– Preplavili su me osjećaji, sve mi se u glavi izmiješalo, osjećaji zbog vjenčanja i glasina. Nisam se mogla suzdržati i suze su samo krenule. A, onda sam počela plakati još više, jer sam razmišljala o tome kako me je čitav svijet vidio da plačem – kazala je Charlene i dodala da, uprkos brojnim negativnim naslovima o njenom plakanju, koji su narednog dana osvanuli u medijima, ona svoje vjenčanje, ipak, pamti kao lijepo.

– Bila su to predivna tri dana. Mjesecima kasnije znala su mi se vratiti sjećanja na neke trenutke i pitala bih se jesu li stvarno “Eaglesi” svirali na mom vjenčanju. Nekad se zapitam kako smo sve to uspjeli iznijeti. Mnogo toga se dešavalo. Bilo je divno i sentimentalno. Naše najintimnije momente u životu vidio je čitav svijet.

Kompletan tekst možete pročitati u printanom izdanju magazina “Azra” ( br. 855)

[nggallery id=47]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti