Potištena Ella Dvornik poručila: Ako sjedite negdje sada tužni i bez nade, znajte da niste sami

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bwodt2LB0Ep/

Poznata blogerica Ella Dvornik ovih dana se ne osjeća baš najbolje, a to dokazuje i njena posljednja objava na Instagramu.

– Zadnjih mjesec i po sam iskreno bila malo down. Dosta sam zabušavala, pitala se i čudila. Iako sam uvijek vedra i pozitivna osoba, eto i meni se desi da nekad zapnem u sredinu i pitam se – šta sada? Svaki put do sada kad sam imala takvu fazu, znala sam da se nešto dobro krije iza ugla. Uvijek me dočeka svijetlo na kraju tunela. Pa ako sjedite negdje sada tužni i bez nade, znajte da niste sami – napisala je emotivna Ella u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

Jeste ikad razmišljali o tome da kompletno napustite struku i bavite se nečim što vas ispunjava? Mene je mama tjerala da idem u gimnaziju i na fax. Znala sam u srcu da to nije moj poziv. Uvijek sam više voljela rad rukama, stvarati, pričati s ljudima. Život me je doveo tu gdje jesam sada, al da nestane instagrama i facebooka, morala bi se vratit u vrsne vode. Već sam u @arimedbeautyschool završila edukaciju za vizažista pa bar to za sada imam kao opciju. Ali Arimend nudi brdo drugih edukacija za vas koji želite promjeniti smjer vašeg života. Ja sam se pošteno nasmijala na edukaciji s oklagijama, odnosno za maderoterapiju. Ne zato što je smješno već zato što sam takva! 🙂 Ako razmišljate uzeti neku beauty ili wellness edukaciju, Arimed je spreman za vas i nudi mnoštvo novih znanja i super je što se završena edukacija upisuje u e-radnu knjižicu i vrijedi u cijeloj EU. Sve je u vašim rukama. Doslovno ❤️

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Njena objava iznenadila je brojne fanove na Instagramu, a uprkos upitima Ella nije htjela otkriti šta je toliko rastužilo.

View this post on Instagram

Family ❤️❤️

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti