Supruga ga je ostavila jer je bankrotirao, a sada ljubi 20 godina mlađu ljepoticu

Piše: Redakcija

Boris Becker očigledno ne tuguje zbog razvoda od manekenke Lilly Becker, a tome u prilog govori činjenica da slavni teniser  trenutno uživa u novoj vezi. Naime, Boris se po prvi put u javnosti, tačnije na Wimbledonu, pojavio s novom djevojkom, također manekenkom, Laylom Powell koja je 20 godina mlađa od njega. No, da se uz nju i on “podmladio”, Boris je pokazao time što su se, iako su bili u javnosti, konstantno smiješkali, ćaskali i držali za ruke. 

Layla je za ovu priliku obukla bijelu haljinu midi dužine, a cijeli outfit je upotpunila slamnatim šeširom i modernim espadrilama kakve često nosi i vovotkinja Kate Middleton. 

Podsjećamo, Boris se 2017. godine rastao od Lilly Becker, a nakon 13 godina ljubavi. Nagađalo se da je glavni razlog razvoda bankrot slavnog tenisera. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti