Nina Badrić slavi 47. rođendan: Ovako je izgledala na početku karijere

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Pjevačica Nina Badrić danas slavi 47. rođendan. Rođena je 4. jula 1972. godine u Zagrebu. Zanosna i lijepa je i danas, kao i prije skoro 30 godine, dokazuje da su godine samo broj. 

Sa devet godina Nina je pjevala u dječjem horu “Zvjezdice”, sa kojim je putovala po svijetu, snimila nekoliko albuma i stekla veliko iskustvo. Svoj album prvijenac “Godine nestvarne” objavljuje 1995. godine, ali veći uspjeh dolazi tek nakon dueta sa Emilijom Kokić i numere “Ja sam vlak”. 

– Baš sam nedavno rekla kako nisam sigurna da sam nešto puno pametnija s godinama, ali i Nini i svim drugim ženama poručila bih da treba uvijek ostati svoj i pronaći ljubavi u životu. Porodica, prijatelji, posao, ako imate sreće i onaj neko poseban. Nije važno, važno je imati ljubavi. Jer ljubav je život – rekla je Nina u velikom intervjuu za “Azru”, kada smo je pitali šta bi savjetovala 20 godina mlađoj Nini. 

Osim što je jedna od ljepših dama na muzičkoj sceni u Regiji, a važi i za jednu od najbolje stilitiranijih. 

– To je ono što vi vidite pred kamerama, reflektorima, i zaista mom timu treba jedna ovakva javna pohvala što me tako maze i paze. Ali privatno uživam biti bez šminke, u jednostavnoj odjeći i bez modnih opterećenja. Naravno da pratim modu, naročito se trudim dati što više pažnje domaćim dizajnerima, ali nisam opterećena s njom – rekla je. 

https://www.instagram.com/p/BzNSbjrlI_4/

 

Pročitajte još