Posrnuli holivudski glumac: Napao nepoznatu ženu i uzeo joj mobitel

Piše: Redakcija

Ako je suditi po onome što prenose italijanski mediji, poznati glumac Hugh Grant pridružio se skupini “posrnulih”. Naime, on je šetao Rimom sa svojom suprugom Annom Elisabeth Eberstein, a tokom šetnje su se sreli s voditeljicom kompanije za komunalni otpad “AMA. Riječ je o ženi koja je snimala radnike koji su bacali građevinski otpad na području koje nije namijenjeno za to,  a u momentu kada je snimala joj je na put naišla Grantova supruga. Sve to je slavni bračni par protumačio kao da ih ona snima jer je paparazzo. 

Naime, u isječku koji su italijanski mediji objavili se može čuti, najvjerovatnije Grantova supruga, kako se buni zbog snimanja, a zatim i slavni glumac. 

– Nemojte stajati ispred moje žene – rekao je on, a potom rukom zgrabio telefon. 

Predstavnica kompanije AMA izjavila je da slavni bračni par uopšte nije prepoznala, te da njih nije ni snimala. 

– Grant, koji je bio iza mene je posegnuo i uzeo mi mobitel. Uzela sam ga nazad i rekla mu da nije pristojan – izjavila je ona. 

Pogledajte sporni snimak. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti