David i Victoria Beckham žive u strahu: Zbog incidenata odlučili se na rigorozan potez

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Otkako su lopovi nekoliko puta pokušali provaliti u njihovu kuću u Cotswoldu u centralnoj Engleskoj, David i Victoria Beckham žive u strahu. Upravo zbog toga, par se odlučio na rigorozan potez koji je zbunio njihove komšije.

Naime, oni su odlučili stati u kraj svim strahovima koje proživljavaju, pa su posjed ogradili bodljikavom žicom kako bi spriječili provalnike u njihovom naumu i sačuvali imovinu, piše “The Sun”.

– Iznenadio sam se kad sam saznao da nije potrebna dozvola za podizanje žičane ograde, rekao je jedan od komšija slavnog para koji je njihovo imanje usporedio s čuvenim njemačkim zatvorom “Colditz” u kojem su boravili zarobljenici Drugog svjetskog rata.

Prvi pokušaj provale na njihovo imanje dogodio se u oktobru dok su Beckhamovi bila na odmoru u Australiji, dok su samo nekoliko sedmica kasnije provalnika naganjala sedmorica zaštitara i dva psa.

– David i Victoria su jako uznemireni. Izrazito su zaštitnički nastrojeni prema svojoj porodici i svom domu, tako da je svaka pomisao na to da su ljudi spremni narušiti njihovu sigurnost i intimu za njih jako uznemirujuća –  rekao je tada njihov glasnogovornik za “Daily Mail”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti