Novosti

Emina Jahović se udaje za turskog milijardera?

Kako prenose srbijanski mediji Emina Jahović i turski milijarder svojoj ljubavi su dali drugu šansu. Iako su to krili mjesecima, par se ubrzo nakon raskida ponovo pomirio. Navodno, u njihovoj vezi probleme im pravi Eminin bivši suprug Mustafa Sandal, koji je ljubomoran jer djeca provode vrijeme s maminim izabranikom.

View this post on Instagram

?

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

– Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili, jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže šute o romansi i da je kriju dok god budu mogli. Međutim, poslije pet meseci viđanja u tajnosti, pevačica je htela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s decom zbog njenog novog dečka – ispričao je izvor blizak Emini za „Alo!“

View this post on Instagram

? @raisavanessa @tarikgul #london

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Sada su počele špekulacije i da se Emina Jahović udaje, a za sve je kriva nedavno objavljena fotografija na kojoj se Emina nalazi u bijeloj haljini s buketom u ruci, koji je mnoge podsjetio na bidermajer. U kometarima ispod fotografije počela su pitanja njenih fanova da li se to ona udaje, no, Emina se još uvijek nije oglasila o ovome.

View this post on Instagram

Ready? @nedrettaciroglu @yasemintaciroglu

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Pratite nas na društvenim mrežama