Novosti

Oženio se Gareth Bale: Mladenkinoj porodici zabranili dolazak na vjenčanje

Fudbaler Gareth Bale i njegova dugogodišnja djevojka Emma Rhys-Jones vjenčali su se proteklog vikenda na Mallorci. Vjenčanje je održano u tajnosti pred 60-ak gostiju, a zanimljivo je što Emmina porodica nije bila pozvana na svadbu. Zbog njih je engleski reprezentativac angažirao čak i osiguranje, kako se ne bi pojavili i napravili incident. 

Naime, Emmin otac je nedavno izašao iz zatvora u kojem je bio zbog kriminala, krađa i prijevara, a kad je nakon izlaska započeo vezu s mlađahnom Ruskinjom, Emma mu je zabranila dolazak na vjenčanje. 

Upravo zbog njega je par već dva puta odgađao svadbu koja se trebala održati još prošle godine u Toscani i na kojoj je trebala pjevati Beyonce. 

Zanimljivo je i što Emma na vjenčanje nije pozvala ni djeda ni baku koji su je odgojili dok su se roditelji bavili kriminalom, što ih je jako povrijedilo. 

– Ne mogu vjerovati da su to napravili. Mi smo je odgojili, bio sam joj drugi otac dok je njen ležao u zatvoru. Htjela je da je otpratim do oltara kad se bude udavala za Garetha – rekao je Emmin djed John, koji je za vjenčanje doznao iz medija. 

Inače, Bale i Emma u vezi su od srednje škole, a zajedno imaju troje djece. 

Pratite nas na društvenim mrežama