Meghanin otac čezne zbog unuka: Da su me pozvali, došao bih

Piše: Redakcija

Thomas Markle, otac britanske vojvotkinje Meghan, se, navodno, osjeća odbačeno zbog činjenice da ga kćerka u potpunosti ignorira i ne želi ga u svom životu. Naime, on je govorio za strane medije, a povodom činjenice da nije bio pozvan na krštenje svog unuka Archiea, koje je održano u subotu. Thomas je tako rekao da bi i on došao, ali da ga nisu pozvali. 

– Archie je moj unuk, tako da je logično da bih uživao u tome da sam bio prisutan na krštenju i poželio svom unuku sreću u životu – rekao je on. 

No, ovo svakako nije prvi porodični, tačnije kraljevski, događaj kojem Thomas nije prisustvovao s obzirom na činjenicu da nije bio ni na Meghaninom vjenčanju. Podsjećamo, Meghan je, navodno, odlučila da svog oca “izbaci” iz života, nakon što je otkriveno da je učestvovao u namještanju paparazzo fotografija. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti