Modno carstvo Kanyea Westa: Od iznosa će vam se zavrtjeti u glavi

Piše: Redakcija

Modno carstvo kontroverznog repera Kanye Westa procijenjeno je na nevjerovatnih milijardu dolara, prenio je časopis Forbes. Prihod je to od njegove Yeezy kolekcije patika gdje je sarađivao s Adidasom, iako je do 2013. radio samo s Nikeom. 

Reper svoju kolekciju patika0 naziva još i “Lamborghini cipela” zbog svog mat crnog Lamborghinija SUV koji posjeduje. 

Forbes je izvijestio kako se reper na snimanju naslovne fotke za časopis pojavio ne jednom, nego dva puta u crnoj hudici te kako je rekao uredniku da je zabrinut kako se članak neće dovoljno fokusirati na vjerski utjecaj na njegovo poslovanje. 

View this post on Instagram

😤. #kanyewest

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on

Čini se kako je West doživio pravi uspjeh kada je njegov brand u pitanju. Svi se sjećamo kada je 2016. od Marka Zuckerberga tražio milijardu dolara tvrdeći da je u dugu 53 miliona dolara. Očigledno je Kim dobar ambasador njegovih krpica. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti