Angelina i Brad se posvađali u Australiji: On je galamio, ona bila na rubu suza

Piše: Redakcija

– Bit ću bolja supruga. Ima trenutaka kada kažem kako ću naučiti kuhati, a Brad kaže: “O, draga, znaj u čemu si dobra.” No, ja to ne prihvaćam, te mu odgovorim: “Ne, ne, ne, savladat ću ja to, te obaveze supruge.” On zna moja ograničenja i gdje sam dobra kao majka i supruga – izjavila je nedavno Angelina Jolie za australski Today Show.

Međutim, čini se kako u raju Jolie – Pitt ima i problema. Svjetski mediji pišu da se najpozatiji bračni par današnjice posvađao, pa je stoga Angelina sama došla na londonsku premijeru svog novog rediteljskog ostvarenja “Unbroken”.

Navodno, svađa se dogodila u Australiji, zbog čega su iz zemlje putovali odvojeno, svako u svom avionu.

Cijelu priču o svađi započeo je “InTouch”, koji je na svojim stranicama objavio kako su se Brad i Angelina žestoko posvađali na terasi jednog australskog hotela. Brad je navodno, mahao rukama i bio ljut, a Angelina na rubu suza, zbog čega se kasnije mogla vidjeti kako puši cigaretu nakon svađe.

[nggallery id=614]

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti