Robbie Williams: Nekoliko sam puta razmišljao o samoubistvu

Piše: Redakcija

Britanski pjevač Robbie Williams progovorio je o svojoj mračnoj prošlosti kada mu je život bio puno drugačiji nego danas. Naime, u to je vrijeme s djevojkom živio u “tamnoj kući” te je konzumirao velike količine kokaina.

Priznao je kako je nekoliko puta čak razmišljao o samoubistvu, a razlog su bili razni glasovi i koraci koje je često čuo, a koji su ga navodili na smrt. 

– Tada sam zaista konzumirao mnogo kokaina. Bio bih u kući i čuo bih korake kako se penju niz stepenice, a postepeno je postajalo sve gore i gore. Djevojka je mislila da je to njen djed – rekao je pjevač za portal Daily Mail. 

– Ušao bih u auto i skočio na stražnje sjedište. Dva mjeseca nakon, nisam se više mogao nositi s time. Pomislio sam ‘Ako se ovo i dalje bude ponavljalo, ubit ću se’ – nastavio je. 

View this post on Instagram

Studio

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

– Jedno sam se jutro probudio i vidio tamnu maglu na krevetu. Bio sam toliko prestrašen otići do wc-a kako bih oprao zube jer sam morao proći kroz maglu.- izjavio je i dodado.

– Tada sam rekao djevojci da odlazim i upitao je ako ide sa mnom. Otišli smo u hotel, a kasnije sam saznao da je ta kuća izgrađena iznad groblja gdje su pokopani ljudi umrli od kuge – ispričao je. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti