Novosti

Fotografije zbog kojih će se Bradley kajati: Irina se oglasila prvi put nakon raskida

Poznata manekenka Irina Shayk glavna je zvijezda novog editorijala magazina “Harper's Bazaar”, a u intervjuu koji je dala za ovaj mediji je po prvi put govorila o raskidu s holivudskim glumcem Bradleyjom Cooperom. No, kao što smo to od nje i navikli, Irina nije bila pretjerano raspoložena da otkrije detalje iz privatnog života, te je samo prokomentirala veliko interesovanje koje je javnost pokazala kada je njihov raskid u pitanju. 

View this post on Instagram

#art8ambyexclusive – In her first feature since her split from long-time partner, #BradleyCooper, the notoriously private model #IrinaShayk “gets real” for BAZAAR.com's #Summer2019 digital #cover ** On perfection and natural beauty: “I'm not perfect. I have bad skin days and bad hair days. Sometimes I don't look like a model. I'm just a real human being… If somebody wants to inject their lips because they feel bad, God bless them. I don't judge anyone. But I always promote natural beauty because I think we live in this perfect world where everyone wants to be perfect. But I'm not perfect. Sometimes I have a double chin. Perfection doesn't exist. I'm going to have wrinkles and I have wrinkles. You just have to accept the idea of aging and of bodies at every stage, and just celebrate it. In life we have to let it go and understand it's a human process not to be perfect.” ** On the public’s obsession with her private life: “I think it's just human beings: if you cannot have it, you want to have it. There's a curtain there, you want to open the curtain. It's curiosity I guess.” ** On marriage: “Do I believe in marriage? Yes, of course. I'm not the kind of person who is against it.” ** On motherhood and remaining authentic to oneself: “You have to be really truly yourself for your kids, otherwise you're living in a lie. Tell me one reason why, just because you're a mother, that you need to wear a longer skirt. No! I don't believe in that. I really don't… Why should you have to change who you are and how you feel just because you become a mother? I'm like, tell me why. Tell me one reason! I don't believe in that… I really believe if you love something, you can prioritize your time. [Motherhood] is just an addition to your life.” #art8amby #art8ambygram #art8ambynews #art8ambycover

A post shared by art8amby (@art8amby) on

– Mislim da su to samo ljudi; ako ne možeš da imaš nešto, onda baš to želiš. Postoji veo misterije oko svega i oni žele da ga razgrnu. Pretpostavljam da je to radoznalost – rekla je ona i dodala da uprkos neuspjelo vezi i dalje vjeruje u brak.

– Nisam neko ko je protiv braka – rekla je ona kratko. 

No, najviše pažnje fanova svakako su privukle izazovne fotografije koje je Irina uradila za potrebe ovog editorijala, a na društvenim mrežama su se odmah pojavili komentari kako će upravo zbog njih Bradley zažaliti što više nije s ovom ljepoticom. Pogledajte neke od fotografija.

Pratite nas na društvenim mrežama