Pjevačica Adele s novim muškarcem: Je li joj tajanstvani muškarac vratio osmijeh na lice?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BSFpsJhFzUy/

Otkako se, nakon tri godine braka, razvela od oca svog djeteta, Simona Koneckija, britanska pjevačica Adele postala je glavna tema svih svjetskih medija. Sada je to učinila p0onovo i to za vrijeme koncerta Celine Dion, koji se održao u lindonskom Hyde Parku.

On je prvi muškarac u čijem je društvu snimljena otkako se, nakon tri godine braka, razvela od oca svog djeteta, Simona Koneckija. Osim novog muškarca, Adele se može pohvaliti i novim izgledom, budući da je u posljednje vrijeme izgubila podosta kilograma i izgleda bolje no ikada.

Ubrzo nakon informacije da je pjevačica našla novu ljubav u svom životu, mediji su saznali i o kojem muškarcu je riječ. Naime radi se o Paulu Draytonu, koji je u braku sa slavnim komičarem Alanom Carrom, a par se čak vjenčao u kući slavne pjevačice u Los Angelesu.

View this post on Instagram

Thank you Launceston!! (And Nelson!) ❤️

A post shared by Alan Carr (@chattyman) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti