Rukometna zvijezda Mirsad Terzić slavi rođendan: Supruga uputila emotivnu poruku

Piše: Redakcija

Mirsad Terzić, bh. rukometni reprezentativac i igrač mađarskog “MKB Veszprém KC”, sa suprugom Dinkom i sinovima Makom i Isakom odmor provodi u Sarajevu. Iza Mirsada je uspješna godina. U Mađarskoj je izgradio zavidan status i jedan je od rijetkih sportista s ovih prostora koji dres jednog od najtrofejnijih klubova uspješno nosi čitavu deceniju. No, osim što je zadovoljan na poslovnom planu, Mirsad živi i skladan porodični život. Mirsad danas slavi rođendan, a mnogi su mu čestitali i uljepšali današnji dan, ali suprugina poruka nosi posebnu emociju, i govori da prava ljubav uvijek opstaje. 

– Sretan rođendan ljubavi moja. Da budeš uvijek ovako nasmijan kao dosada, a ja ću se truditi za to – napisala je Dinka. 

Sretna porodica je nedavno boravila u Turskoj, a više čitajte ovdje

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti