Za sve je kriva treća osoba: Otkriveno zašto je Luka pretukao Natašu

Piše: Redakcija

Nije tajna da je poznata pjevačica Nataša Bekvalac prošle godine bila žrtva porodičnog nasilja, kada ju je suprug Luka pretukao. Naime, tada se pisalo da se Luka te noći vratio iz izlaska, a to što mu je Nataša u telefonu pronašla poruke druge žene bio je povod njihove svađe u kojoj je pjevačica zadobila tjelesne povrede. No, sada se, bar kako prenose srbijanski mediji, konačno zna ko je žena čije je poruke Nataša pročitala. Naime, navodno je riječ o menadžerici jednog beogradskog hotela, a ovu je informaciju za srbijanske medije otkrila njena kolegica. 

– Sve sam vidjela svojim očima. Radila sam kao menadžerica prodaje u hotelu u kojem se moja šefica viđala s Lukom dok je on bio u braku s Natašom. Viđali smo Luku kada je dolazio i njih dvoje bi se odmah osamili na bazenu – rekao je izvor i dodao kako je Nataša sama sebe povrijedila u momentu kada je saznala da je Luka vara.

 – Šefica nam je pričala da je Lazukić nesretan s Natašom, te da je ona sama sebe povrijedila kako bi njemu napakostila, kao i to da joj je Luka samo lupio šamar – dodala je ona. 

Podsjećamo, ovaj nemili događaj između Nataše i Luke desio se u aprilu prošle godine. Par ima kćerku Katju. 

View this post on Instagram

Mi hodamo,ćao ćao❤👋👩‍👧

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti